Lapas

07 janvāris 2011

Sniegavīra "Kiča"dzimšanas diena!

Čau, čau! Te atkal es :) Ir septītais janvāris un aiz loga vēl joprojām ziema, kā vēsta meteo.lv tad nu no gada pirmā mēneša neko citu kā sniegu un pāris vājus atkušņus, kas mīsies ar salu mēs gaidīt nevaram. Ziema tomēr paliek ziema!
Tad nu par manām gaitām. Vakar biju pie Gata ciemos, ja kāds nezin kas ir Gatis tad nu raksturošu viņu apmēram tā:
  •  Vīrietis
  • Veikala Maratons iemītnieks
  • Īpašas pazīmes - spīdošas un ļoti profesionālas zināšanas par un ap skriešanu.
Beigu beigās no veikala aizgāju ar pavisam svaigu Asics Gel Kayano 17 pāri zobos un mazliet satraucies devos uz treniņu.  Jā, sajūtas tikai vien ievelkot kāju šajos apavos ir fantastiskas, manuprāt, padomāts ir par visu, tās ideāli pieguļ kājai, bet tai pašā laikā nekur nekas nespiež un amortizācija ir neticama, turklāt apavi sver tikai 357 gramu. Kombinācijā ar Asics Kinsei skriešanas zeķēm mans pirmais 21km garais skrējiens ar kajāniem kājās bija vārdiem grūti aprakstāms. 
Tā ka šodien man vēl ir brīvdiena kā allaž devos uz treniņu, otro ar kajāniem, stundas laikā pieveicu 14km, vēlreiz pasmaidīju par jaunajiem skriešanas būtiem un tad devos mājup.
Vēlreiz nācās pārliecināties par pensionāru apskaužamo ātrumu, kuru viņi ieslēdz tiklīdz trolejbusam tiek atvērtas durvis. Man jau nekas nebūtu pretim, bet šie jau apkārt neskatās, tik min! Mazliet sadusmojos, bet ko nu tur daudz pukoties. Īsi pirms nokļūšanas mājās Kristers, tas ir mans labākais draugs, informēja, ka sniegs esot lipīgs. Sapriecājos, jo nu būs iespēja izpildīt vēl vienu no manām 101 lietām. Tad nu bija nolemts 41. punkts šodien ir jāpieveic. Mājās tika upurēts kartupelis, pāris burkāni, cimdi rokās un aiziet.
Sākumā man viņš nelimējās, jāatzīst biju piemirsis kā tas ir veidot sniegavīru, bet tad pamazām roku piešāvu un tad vairs tikai pusotras stundas pūliņi bija nepieciešami, lai Kicis dzimtu. Daudz laimes dzimšanas dienā! Lai Tev aukstas naktis, sniegoti rīti un vārnas lai liek  mierā Tavi degunu! Sumināts!
 Nu jau kādu laiku aizraujos ar popularitāti tik ļoti ieguvušo seriālu "Interni". Šī komēdijseriāla galvenie varoņi ir četri interni. Viņi nemitīgi iekuļas idiotiskās situācijās, bet jauno dakterīšu prakses vadītājs dakteris Bikovs vēro notiekošo ar baudu un labpatiku, kā arī laiku pa laikam ielej eļļu ugunī, padarot jauniņos par pilnīgiem muļķiem. Novest internus līdz izmisumam Bikovam palīdz viņa draugs doktors Kupitmans, bet tam traucē slimnīcas galvenā ārste Anastasija Kisegača. Kas interesanti – liela daļa sižetu šai komēdijseriālā ir ņemta no notikumiem reālās ārstu praksēs.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru