Lapas

22 janvāris 2011

Ko viņai uzdāvināt Valentīndienā?

Svētā Valentīna diena izvērtusies par mīlētāju, saderināto, laulāto un draugu apdāvināšanas dienu. Šī diena bieži aizvieto cilvēcīgo aizmirstību un izlīdzina nepateicību, kļūst par novēlota “paldies” izteikšanas dienu.
Turpretim svētā Valentīna dzīve nemaz nebija tik rožaina un puķēm rotāta. Pirmajam svētajam Valentīnam 3. gadsimta kristiešu vajāšanu laikā neviens neteica paldies, bet gan nocirta galvu. Es nepiedāvāšu jums tik galējas metodes, bet gan mēģināšu palīdzēt rast atbildi uz tik svarīgo jautājumu: "Ko viņai dāvināt?"

 Ziedi, konfektes un rotaļlietas
Laikā kad veikalu stendi vai plīst no visa veida sirniņformu mīkstajām rotaļlietām, ikviens no mums var atrast kaut ko priekš viņas. Tikai pirms pērciet kārtīgi apdomājiet, vai uzraksts sarkanajam izstrādājumam uz krūtīm nav pārlieku "skaļš". Noteikti ieteiktu tomēr atrauties no iekārotā Nīdforspīda uz kādu laiku un pacensties atrast maksimāli mazāk klonētu variantu. Taču piekritīsi, ka Tev arī nepatiktu saņemt kaut ko kas ir visiem. Esi oriģināls. Viens no variantiem - pašrocīgi darināta rotaļlieta. Ja drīkstu pieņemt, ka tu katru dienu pašrocīgi nepagatavo rotaļlietas, tad mazliet neakurāta vai šur tur neizdevusies šuve tavu meistardarbu viņas acīs padarīs vēl vertīgāku. Tev tikai jāsaņemas un jānopērk pāris pogu, audums, kāds vates pikucis, jāsameklē instrumenti un jāļauj vaļu savam dziļi apslēptajam šuvēja talantam.
Rezultātā tevis veidota spēļmantiņa, kāds raffaello konfekšu iepakojums ar ziediem un viņa no prieka staros, kamēr viņas draudzenes, skaudības pāŗņemtas, plauktos slēps sērijveida sarkanos.

Romantisks vakars
Nesatraucies, ne vienmēr šis vārdu salikums nozīmē "dārgi". Tev nav jāiet uz Candlle mājiņu, vai vēl kādu dārgā gala restorānu. Kāpēc lai tu ar viņu vienkārši  nepastaigātos pa laternu gaismas ieskautajām un šaurajām vecrīgas ieliņām? Vai atceries kad jūs pēdējo reizi vienkārši staigājāt? Nu redzi.
Ja paliek auksti, aizved viņu uz tējas namiņu, iemalkojiet kādu tējas krūzi, uzrīkojiet spilvenu kauju vai vienkārši pa logu pavērojiet kā snieg sniegs. Padari šo dienu īpašu!
Uzbur romantiku savā dzīvoklī vai mājā.
Pāris svecīšu, atbilstoša mūzika, kāda šampanieša glāze un tevis gatavotas vakariņas viņai nozīmēs daudz.

Rotaslietas, dāvanu kartes un abonementi.
Arī te viss nemaz nav tik vienkārši. Īpaši ja runa par dāvanu kartēm, noteikti nedāvini viņai karti sporta zāles apmeklēšanai. Nē, tā nav slikta dāvana, bet tikai ne 14. februārī. Sievietes lietas mēdz pārprast un viņa varētu palikt diezgan domīga, caur zobiem izgrūstu paldies nopelnījis jau būsi, bet vai to tu gribēji?  Manuprāt nē! Solārija, friziera vai kādas masāžas apmeklējums viņai patiktu. Palutini viņu, viņām patīk!
Ja par rotaslietām, viņai vajadzētu būt sajūsmā, bet skaties, jo gredzentiņam izmērs ir jāzin un mēdz gadīties, ka viņai ir alerģija uz kādu metālu.

Patīkamie sīkumi
Tā teikt atgādinātāji. Kāds piekariņš, vai labāk puse no piekariņa tev, otra viņai. Pašdarināts kalendārs ar jūsu bildēm tajā. Krūzīte. Protams, mīļa kartiņa. Kāds interesants apģērba gabals, varbūt zeķītes, cimdi vai seksīga apakšveļa, katru reizi to uzvelkot viņai atgādinās par tevi. Pasniedz viņai brokastis.
Padari viņai šo dienu īpašu un viņa tevi atalgos!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru