Lapas

13 februāris 2011

13. februāris

Ziema, atkal ziema. Vēl tikai pāris dienas atpakaļ ietves bija sausas un tīras. Arī ceļš līdz treniņam bija īsāks, jo sniegs neapgrūtināja autovadītājus. Bet redz, daba tomēr atgādināja, ka ir taču februāris. Un lūk, šobrīd aiz loga -14 grādu, viss apkārt atkal viss ir balts. Patiesībā februārim pienācīgs laiks. Pa ceļam uz treniņu tiku pie sārtiem vaidziņiem un raitāka soļa. Labi ka biju bruņojies ar šalli un cimdiem. Treniņā pievarēju kārtējos 12km skrienot uz skrejceliņa pret kalnu. Jā, ja par skriešanu, tad uz doto brīdi viss izskatās šādi:

  • sāku skriet - 15/11/2010
  • noskrieti - 520 km, laiks - 43:14:28 h
  • vidēji 40 km/nedēļā
  • 2011. gadā noskrieti 305 km
  • pēdējās 7 dienās noskriets 48 km ar vidējo ātrumu 05:00 min/km 
  • pēdējais šodien ar 12 km 
Nu lūk, jāatzīst, ka kreisais ceļgals mazliet liek par sevi manīt. Būs jāaizbrauc pie dakterīša.
Piektdien sarīkoju pokera vakaru ar kolēģiem un draugiem. Bija interesanti. Salasījāmies septiņi spēlmaņi, nu un no trijiem dienā līdz desmitiem vakarā noskaidrojām veiksmīgāko. Šoreiz uzvaras laurus plūca mans brālis. Es paliku otrais. Bet pasākums man patika ļoti. Neizpalika arī pāris glāžu grādīgāka dzēriena, bet nu viss saprāta robežās, jo nākamājā dienā kā ierasts treniņš.
Jā, protams, bez izlietiem traukiem un citiem maziem starpgadījumiem neiztikt, tāpēc dienā pēc pokera, pārnākot no treniņa, zobos tika ņemta birste un pārējais nepieciešamais ekipējums, pāris stundu un gods kam gods, viss spīdēja un laistījās. Ar to man vēl nepietika, izdomāju ka vajag uzrīkot svētkus vēderam. Pagatavoju cepeškrāsnī ceptu vistas krūtiņu majonēzē ar ceptiem kartupeļiem frī un skābētu kāpostu salātiem.
Vēlamais rezultāts panākts. Puncis pilns. Vēl noskatījos tiešām labu filmu - Pianists. Filmā atspoguļo otrā pasaules kara laika fašistiskās Vācijas "dzīvi" Polijā. Filma par to kas bija jāpiedzīvo ebrejiem toreiz. Spēcīgs kino. Mans vērtējums 9/10  Lieliska!
Saraksta izpildīšana gan ir mazliet apstājusies, tāpēc laikam būtu janoska sev kādas pāris lietas ko paveikt. tad nu pēc īsas saraksta izpētes atradu un mēneša laikā apņēmos izpildīt šīs lietas:
  •  Iemācīties slidot
  •  3 mēnešu nelietot alkoholu
  • Nodot asinis
  • Noskaidrot savu asinsgrupu
  • Uzrakstīt sev vēstuli atvēršanai pēc desmit gadiem
Te nu būs. Ar to slidošanu būs pagrūti, bet pieļauju ka jautri. Ar alkoholu problēmām nevajadzētu. būt. Lai gan šajā laikā noteikti būs dzimšanas dienu ballītes. Arī bezalkoholiskajam Mojito nav ne vainas! :)
Asinis nodot gribu jau sen, tāpēc vienkārši jāsaņemas un jāizdara. Cerams ka tur man arī pateiks kādas grupas asinis no manis paņems. Nu un beidzmais, vēstule. Šis punkts jau ir parāds no decembrī darāmajām lietām. Nu ir jāatrod laiks un jāizdara.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru